Home > Interim

Interim

Dedicated als versterking van je team

Zoek je iemand die zowel een aanjager is die processen in gang zet als een afmaker die doorgaat totdat het juiste resultaat is bereikt? Met mijn brede marketing & communicatie ervaring ben ik in staat om doelgericht en binnen de gestelde kaders het gewenste doel te realiseren. Ik ben inzetbaar op het snijvlak van strategie, campagnemanagement, implementatie en verandermanagement. Vanuit de verschillende functies die ik heb uitgeoefend heb ik ook ervaring met stakeholder management en het creëren van draagvlak. 

Ervaring

Ik heb brede ervaring met het verzorgen van workshops voor organisaties in verschillende sectoren:

Start – & Scale-ups

Dienstverlening

Food & Horeca

Intermediairs

Retail

Non profit & Overheid

Beschikbaarheid

Ik ben 8 – 24 uur per week beschikbaar tegen een tarief van € 90 per uur. Interesse in iemand die je team versterkt en die zich committeert aan een afgebakende doelgerichte opdracht? Dan kom ik graag met je in contact.

Referentie

“Bart is bij ons in een lopende trein van marketing activiteiten ingestapt en heeft  het team (mijzelf, vormgever, copywriter en fotograaf) met de juiste communicatieve skills en kennis van zaken op het goede spoor gekregen. Hij bewaakt de grote lijnen, zegt met goed argumenten waar het op staat en komt met oplossingen, ideeën of alternatieven.”
Cas de Haan, directeur Caspar de Haan

Meer weten?

Heb je een specifieke vraag? Of wil je meer weten over hoe ik werk of ben je benieuwd naar referenties? Stuur me gerust een email