Interim

"Dedicated als versterking van je team"

Zoek je iemand die zowel een aanjager is die processen in gang zet als een afmaker die doorgaat totdat het juiste resultaat is bereikt? Met mijn brede marketing & communicatie ervaring ben ik in staat om doelgericht en binnen de gestelde kaders het gewenste doel te realiseren. Ik ben inzetbaar op het snijvlak van strategie, implementatie en verandermanagement. Vanuit de verschillende functies die ik heb uitgeoefend heb ik ook ervaring met stakeholder management en het creëren van draagvlak. 

Ervaring

Ik heb affiniteit en ervaring met de volgende branches:

Zakelijke dienstverlening (Semi-)overheid Onderwijs
Zorg Retail Sport

 

Beschikbaarheid

Ik ben tot 32 uur per week beschikbaar. Interesse in iemand die je team versterkt en die zich committeert aan een afgebakende doelgerichte opdracht? Dan kom ik graag met je in contact.

Referenties

 • Jarno Eggink, directeur JDI:
  "

  Vanuit een katalyserende rol, iedereen en ieder idee in zijn waarde latende heeft Bart ons onze scherp gestelde propositie bezorgd. Met behulp van heldere realistische stappen, tomeloze energie, humor en creativiteit waren de strategische sessies iets om naar uit te kijken. 

  "
 • Cas de Haan, directeur Caspar de Haan:
  "

  Bart is bij ons in een lopende trein van marketing activiteiten ingestapt en heeft  het team (mijzelf, vormgever, copywriter en fotograaf) met de juiste communicatieve skills en kennis van zaken op het goede spoor gekregen. Hij bewaakt de grote lijnen, zegt met goed argumenten waar het op staat en komt met oplossingen, ideeën of alternatieven.

  "
 • Wanda Marcon, co-owner Beebielove:
  "

  Bart is een bevlogen marketeer en moderator die snel tot de kern komt. Tijdens de workshop kan hij iedereen enthousiasmeren ongeacht functie en opleiding wat resulteert in een interactief en dynamische groepsproces. Met een stukje fun, zijn vakkennis en professionaliteit kijken we terug op een zeer geslaagde sessie.

  "
 • Jessie Bekkers-van Rooij, directeur bestuurder Woonstichting SSW:
  "

  Als ik een project heb waar anders naar gekeken moet worden dan betrek ik daar graag Bart bij. Korte lijnen, fijn om mee te sparren en komt altijd met nieuwe inzichten.

  "
 • Monique Berendsen, eigenaar uitzendbureau Match 4U:
  "

  Bart is mijn sparringpartner als het gaat om de ontwikkeling van marketingconcepten. Ik ben erg blij met onze samenwerking!

  "
 • Niels Stolzenbach, Manager:
  "

  Samen met Bart hebben we sessies verzorgd voor de medewerkers van WerkgeversServicePunt Werkhart. Bart zorgt met zijn gezonde dosis speelse creativiteit voor focus op datgene wat je wil bereiken in een totaal ontspannen sfeer.

  "

Verder Praten?

Naam

Telefoon

Bericht