Sparring & Strategie

"Verbinding maken op het juiste niveau"
Goed kunnen sparren gaat om verbinding maken. Ambities aanvoelen. Stretchen. Uitdagen. Het stellen van de juiste vraag. Waardoor je samen op een hoger niveau uitkomt. Zowel ondernemers als marketing communicatie verantwoordelijken schakelen mij als sparringpartner in. Van strategie tot advies en ontwikkeling van plannen en concepten tot de tactische uitvoering en bijsturing.

Expertisegebieden

Hieronder een menukaart van een aantal expertisegebieden waar ik ruim ervaring mee heb. Tarieven heb ik ter indicatie er onder gezet. 

Content strategie plan (v.a. € 2.000,00) Herpositionering of naamsverandering (v.a. € 2.000,00) Marketing communicatieplan (v.a. € 2.000,00)
Markeer op Afstand (v.a. 8 uur per week) Strategiesessie (€ 600,00 voor een dagdeel) Meedenksessie (kosteloos)

Case: naam + positionering Pura Vida Vitaal

Via meerdere sparringsessies met eigenaar Monique Berendsen hebben we een nieuwe naam, branding en de website voor Pura Vida Vitaal met elkaar uitgewerkt alsook de begeleiding van het vastleggen van de merknaam. Pura Vida Vitaal is een nieuw vitaliteitsconcept dat aanvullende specialisten wil samenbrengen om mensen op het gebied van vitaliteit beter te kunnen helpen vanuit een holistische visie. Volgende stap is het gericht bewerken van de markt.

Case Pura Vida Vitaal

Ik denk graag met je mee, boek een kosteloze meedenksessie

Heb je reflectie nodig of heb je misschien een specifieke vraag? Of wil je sparren over jouw marketing uitdaging? Ik help je graag verder!

We kunnen ook een online afspraak met elkaar maken.

Referenties van klanten

"Bart is bij ons in een lopende trein van marketing activiteiten ingestapt en heeft  het team (mijzelf, vormgever, copywriter en fotograaf) met de juiste communicatieve skills en kennis van zaken op het goede spoor gekregen. Hij bewaakt de grote lijnen, zegt met goed argumenten waar het op staat en komt met oplossingen, ideeën of alternatieven." (Cas de Haan, directeur Caspar de Haan)

"Bart is mijn sparringpartner als het gaat om de ontwikkeling van marketingconcepten. Ik ben erg blij met onze samenwerking!"(Monique Berendsen, eigenaar Pura Vida Vitaal & Beter in de Praktijk)

Referenties

 • Giorgio Verweij, Sales en Marketing Manager Control Union:
  "Tijdens 2 workshops hebben wij met ons team onze content strategie en bijbehorende planning uitgepluisd, targetpoints bijgevoegd en opnieuw in een volledig nieuw jasje gestoken. Door de uitgesproken mening van Bart, wist hij ons te activeren en te inspireren."
 • Marco Quanjer, CEO, Abeltalent:
  "Wat begon als een content vraagstuk mondde uit in een fantastische strategische sessie. Met rust, kennis en kunde vanuit Bart hebben we iets heel moois neergezet!"
 • Suania Cereceda Fial, Digital Marketing, Convious:
  "We were in need of a content specialist to help us align our strategy between our marketing and sales teams, and Bart was there to help us. Throughout 2 great and interactive workshops, Bart helped us tackle our problem and gave us great tools to move forward. He provided an insightful report that was used as a base for different marketing projects."
 • Sebastiaan Cové, Marketing Manager Time to Hire:
 • Niki Ritmeijer, bestuur LAKS:
 • Richard Brugel, Partner bij Strik Creemers & Partners:
 • Jarno Eggink, directeur JDI:
  "

  Vanuit een katalyserende rol, iedereen en ieder idee in zijn waarde latende heeft Bart ons onze scherp gestelde propositie bezorgd. Met behulp van heldere realistische stappen, tomeloze energie, humor en creativiteit waren de strategische sessies iets om naar uit te kijken. 

  "
 • Cas de Haan, directeur Caspar de Haan:
  "

  Bart is bij ons in een lopende trein van marketing activiteiten ingestapt en heeft  het team (mijzelf, vormgever, copywriter en fotograaf) met de juiste communicatieve skills en kennis van zaken op het goede spoor gekregen. Hij bewaakt de grote lijnen, zegt met goed argumenten waar het op staat en komt met oplossingen, ideeën of alternatieven.

  "
 • Wanda Marcon, co-owner Beebielove:
  "

  Bart is een bevlogen marketeer en moderator die snel tot de kern komt. Tijdens de workshop kan hij iedereen enthousiasmeren ongeacht functie en opleiding wat resulteert in een interactief en dynamische groepsproces. Met een stukje fun, zijn vakkennis en professionaliteit kijken we terug op een zeer geslaagde sessie.

  "
 • Jessie Bekkers-van Rooij, directeur bestuurder Woonstichting SSW:
  "

  Als ik een project heb waar anders naar gekeken moet worden dan betrek ik daar graag Bart bij. Korte lijnen, fijn om mee te sparren en komt altijd met nieuwe inzichten.

  "

Verder Praten?

  Naam

  Telefoon

  Bericht