Home > Marketeer op Afstand

Marketeer op Afstand

Omdat je meer uit je marketing wilt halen

Wil je meer uit je marketing halen, maar ontbreekt het je aan kennis of interne capaciteit om dit op de juiste manier tot uitvoering te brengen? Als Marketeer op Afstand bied ik een oplossing voor ondernemers die voor een vast aantal uren een ervaren Marketeer (meer dan 15 jaar ervaring) willen inhuren. Deze dienst bied ik al aan vanaf 8 uur per week.

Hoe we jouw marketing up and running krijgen

Ik werk volgens een vast stappenplan om jouw marketing up and running te krijgen. Uiteraard hebben we geregeld afstemming over de gang van zaken en de voortgang.

>> Bepalen doelen en strategische keuzes (eerste maand)
>> Opstellen marketingplan (tweede maand)
>> Marketingplanning + uitvoering (vanaf derde maand)
>> Voortgang & Afstemming (wekelijks)
>> Check-up strategie (per kwartaal) 

“Vanuit een gericht marketing plan werk ik toe naar de gestelde doelen. Ook de projecten voer ik op pro-actieve basis uit zodat er continu progressie geboekt wordt op marketing.”

Welke werkzaamheden kan ik voor je uitvoeren?

Hieronder een menukaart van de belangrijkste werkzaamheden die ik kan uitvoeren als Marketeer op Afstand.

Brand Management

Vernieuwing en optimalisatie website

Opzet campagnes en acties

Content Management & Social media

Sponsoring & events

Aansturing co-makers (design I web I video)

Samenwerkingsmogelijkheden

Je kunt deze dienst vanaf 8 uur in de week tot max. 20 uur afnemen. Mijn uurtarief varieert van € 85 – € 95 en bepalen we afhankelijk van het aantal gewenste uren, de duur van de samenwerking en het soort werkzaamheden en voorwaarden die we met elkaar over een komen.

Case: Strik Creemers & Partners

Ik werk voor verschillende klanten als Marketeer op Afstand. De case van Strik Creemers & Partners geeft een representatief beeld van de verschillende werkzaamheden die ik op me kan nemen.

Voor Strik Creemers & Partners, een financieel advieskantoor in Eindhoven met 10 specialisten, werk ik sinds begin 2021 8 uur per week als Marketeer op Afstand. Met de 2 eigenaren hebben we de marketing strategie bepaald. Vanuit het opgestelde marketingplan ben ik bezig met de uitvoering en optimalisatie hiervan. Denk hierbij aan het neerzetten van de vernieuwde positionering, nieuwe website en bijbehorende filmpjes, het interviewen van klanten voor nieuwe succesverhalen, opzetten van sponsorprogramma’s en het coördineren van sociale media en de nieuwsbrief.

Bekijk de nieuwe website.

Case Strik Creemers & Partners marketing strategie

“Bart overziet door zijn ruime ervaring het marketing speelveld, is analytisch, scherp en in controle. Grijpt in waar nodig en geeft ruimte waar gewenst.”
Richard Brugel, Strik Creemers & Partners

Eerste kennismakingsgesprek is altijd kosteloos

Heb je een vraag? Of wil je meer weten hoe ik iets voor je kan aanpakken? Stuur me gerust een email.
We kunnen ook een afspraak met elkaar inplannen. De eerste kennismaking is altijd kosteloos.