Home > Workshops

Workshops

Draagvlak is de beste route naar strategie

Ik verzorg workshops waarin het ontwikkelen van draagvlak voor strategie voor marketing en communicatie centraal staat. Denk aan positionering, droomklant ontwikkeling (persona), analyse van klantreis (customer journey) en klantbeleving (customer experience), propositie ontwikkeling en content strategie. Daarnaast heb ik veel ervaring met draagvlak sessies.

Meest geboekte workshops

Op de volgende expertisegebieden heb ik ruime ervaring met workshops. Ook ontwikkel ik workshops op maat afhankelijk van de specifieke uitdaging die er ligt.

Positionering vanuit je archetype

Droomklant strategie

Klantreis & Klantbeleving

Employer Branding

Propositie ontwikkeling

Content Strategie

Gezamenlijke bepaling van de strategie

In mijn workshops neem ik medewerkers uit de organisatie mee in de gezamenlijke bepaling van de strategie. Dit doe ik vooral door te prikkelen, uit de dagen, een spiegel voor te houden, te verbinden en de juiste discussies aan te jagen en in goede banen te leiden. Altijd vanuit inlevingsvermogen en draagvlak. Met als resultaat dat het veranderproces niet na de workshop start maar al tijdens de workshop!

Workshop Content Strategie Time to Hire

Samenstelling groepen

Ik werk met groepen die een  afspiegeling vormen van hun organisatie. Denk hierbij met name aan medewerkers die in contact staan met klanten. Management, marketing, communicatie, sales, front office en inhoudsspecialisten. Tijdens de workshop creëer ik een open sfeer en constructieve mindset waarin alle deelnemers denken vanuit het perspectief van de klant en zijn beleving.

Duur en doorlooptijd

Een workshopsessie duurt een dagdeel (ochtend of middag van 4 uur). Ik houd van snelheid en doorpakken dit zorgt ervoor dat de opgebouwde energie en focus niet verloren raakt tijdens het proces. Bij meerdere workshopsessies zit er maximaal twee weken tussen de workshops.

Ervaring

Ik heb brede ervaring met het verzorgen van workshops voor organisaties in verschillende sectoren:

MKB

(Semi-)overheid

Food & Horeca

Tech & IT

Retail

Intermediairs

Meer weten?

Heb je een specifieke vraag over een workshop? Of wil je meer weten over hoe ik werk of ben je benieuwd naar referenties? Stuur me gerust een email. We kunnen ook een afspraak met elkaar maken. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd kosteloos.