Home > Workshops > Workshop Content Strategie

Workshop Content Strategie

Vanuit inzichten in de doelgroep ontwikkelen we een duurzame content strategie

Wil je meer uit je digitale kanalen halen? Vanuit een vruchtbare en duurzame voedingsbodem waar je op lange termijn van blijft profiteren? Dan is een workshop Content Strategie zeker iets voor jouw organisatie. Je content strategie geeft structuur en richting aan alle digitale content. Van je website en de belangrijkste landingspagina’s, je social media kanalen tot je emailmarketing. Door dit in te steken vanuit de juiste doelen en de juiste insights vanuit je doelgroepen haal je meer uit je digitale kanalen en zet je het gestructureerder, efficiënter en met name doelgerichter in. 

Programma workshopsessie

>> Bepalen doelen en randvoorwaarden
>> Bepalen doelgroep en persona insights
>> Vertaling naar landingspagina’s met doelgroepgerichte proposities
>> Bepalen content focus en kanalen
>> Thema’s & topics voor content
>> Planning & Organisatie
>> Vertaling doelen naar metrics

“Tijdens deze workshop staat de focus op het doel van je content strategie 100% centraal. Ieder content item wordt getoetst aan dit doel. Of dit nu meer bereik, thought leadership, meer engagement of meer leads is.”

Samenstelling en duur van de workshop

Afhankelijk van de fase waarin je organisatie zit en de complexiteit bestaat het programma uit 1 of 2 workshopsessie van een dagdeel van 4 uur. We doorlopen het programma met marketing en sales eventueel aangevuld met andere actieve collega’s die actief zijn op het gebied van sociale media en inhoudsspecialisten. Het team bestaat uit maximaal 8 medewerkers.

Wat levert het op?

Na het traject heb je een blueprint voor een duurzame content strategie met concrete stappen om je content te implementeren en je doelen te bereiken. Daarnaast heb je panklare thema’s & topics die eenvoudig te vertalen zijn naar content items én weet je hoe je al je kanalen doelgericht en versterkend kunt inzetten. Een concreet plan van aanpak waar mee je direct aan de slag kunt om te knallen met je content en nog lang profijt van zult hebben!

Tarief

Tarief voor deze workshop is € 2.500 – € 5.000. Dit is afhankelijk van het aantal workshop sessies dat nodig is en de specifieke wensen die er zijn. Na een vrijblijvend intake gesprek ontvang je een concreet voorstel op maat.

Ervaring

Ik heb brede ervaring met het verzorgen van workshops voor organisaties in verschillende sectoren:

Start- & Scale-ups

Dienstverlening

Food & Horeca

Intermediairs

Retail

Non profit & Overheid