Oude pagina

Marketeer op afstand

Omdat je meer uit je marketing wilt halen

Wil je meer uit je marketing halen, maar ontbreekt het je aan kennis of interne capaciteit om dit op de juiste manier tot uitvoering te brengen? Als Marketeer op Afstand bied ik een oplossing voor ondernemers die voor een vast aantal uren een ervaren Marketeer willen inhuren. Deze dienst bied ik al aan vanaf 4 uur per week.

"Vanuit een gericht marketing plan werk ik toe naar de gestelde doelen. Ook de projecten voer ik op pro-actieve basis uit zodat er continu progressie geboekt wordt op marketing."

Werkwijze

>> Bepalen doelen en strategische keuzes (eerste maand)
>> Opstellen marketingplan (tweede maand)
>> Marketingplanning + uitvoering (vanaf derde maand)
>> Voortgang & Afstemming (wekelijks)
>> Check-up strategie (per kwartaal) 

Welke werkzaamheden kan ik voor je uitvoeren?

Hieronder een menukaart van de belangrijkste werkzaamheden die ik kan uitvoeren als Marketeer op Afstand.

Brand Management

Vernieuwing en optimalisatie website

Opzet campagnes en acties

Content Management & Social media

Opzetten events

Aansturing co-makers (design I web I video)

Samenwerkingsmogelijkheden

Je kunt deze dienst per 4 uur per week afnemen. Van min. 4 tot max. 20 uur. Mijn uurtarief varieert van € 75 - € 85 en bepalen we afhankelijk van het aantal gewenste uren, de duur van de samenwerking en het soort werkzaamheden.

Case: Strik Creemers & Partners

Voor Strik Creemers & Partners, een financieel advieskantoor in Eindhoven, werk ik sinds begin 2021 4 uur per week als Marketeer op Afstand. Gezamenlijk met de 3 partners hebben we de marketing strategie bepaald. Vanuit het opgestelde marketingplan ben ik bezig met de uitvoering. Denk hierbij aan het neerzetten van de vernieuwde positionering, coördineren van een nieuw corporate filmpje, optimalisatie van de website, het interviewen van klanten voor nieuwe succesverhalen en het coördineren van de nieuwsbrief en sociale media.

"Bart overziet door zijn ruimte ervaring het marketing speelveld, is analytisch, scherp en in controle. Grijpt in waar nodig en geeft ruimte waar gewenst."
Richard Brugel, Strik Creemers & Partners

Eerste kennismakingsgesprek is altijd kosteloos

Heb je een vraag? Of wil je meer weten hoe ik iets voor je kan aanpakken? Stuur me gerust een email.
We kunnen ook een afspraak met elkaar maken. De eerste kennismaking is altijd kosteloos.

Klanten

Referenties

 • Marco Quanjer, CEO, Abeltalent:
  "Wat begon als een content vraagstuk mondde uit in een fantastische strategische sessie. Met rust, kennis en kunde vanuit Bart hebben we iets heel moois neergezet!"
 • Suania Cereceda Fial, Digital Marketing, Convious:
  "We were in need of a content specialist to help us align our strategy between our marketing and sales teams, and Bart was there to help us. Throughout 2 great and interactive workshops, Bart helped us tackle our problem and gave us great tools to move forward. He provided an insightful report that was used as a base for different marketing projects."
 • Sebastiaan Cové, Marketing Manager Time to Hire:
 • Niki Ritmeijer, bestuur LAKS:
 • Richard Brugel, Partner bij Strik Creemers & Partners:
 • Jarno Eggink, directeur JDI:
  "

  Vanuit een katalyserende rol, iedereen en ieder idee in zijn waarde latende heeft Bart ons onze scherp gestelde propositie bezorgd. Met behulp van heldere realistische stappen, tomeloze energie, humor en creativiteit waren de strategische sessies iets om naar uit te kijken. 

  "
 • Cas de Haan, directeur Caspar de Haan:
  "

  Bart is bij ons in een lopende trein van marketing activiteiten ingestapt en heeft  het team (mijzelf, vormgever, copywriter en fotograaf) met de juiste communicatieve skills en kennis van zaken op het goede spoor gekregen. Hij bewaakt de grote lijnen, zegt met goed argumenten waar het op staat en komt met oplossingen, ideeën of alternatieven.

  "
 • Wanda Marcon, co-owner Beebielove:
  "

  Bart is een bevlogen marketeer en moderator die snel tot de kern komt. Tijdens de workshop kan hij iedereen enthousiasmeren ongeacht functie en opleiding wat resulteert in een interactief en dynamische groepsproces. Met een stukje fun, zijn vakkennis en professionaliteit kijken we terug op een zeer geslaagde sessie.

  "
 • Jessie Bekkers-van Rooij, directeur bestuurder Woonstichting SSW:
  "

  Als ik een project heb waar anders naar gekeken moet worden dan betrek ik daar graag Bart bij. Korte lijnen, fijn om mee te sparren en komt altijd met nieuwe inzichten.

  "
 • Monique Berendsen, eigenaar uitzendbureau Match 4U:
  "

  Bart is mijn sparringpartner als het gaat om de ontwikkeling van marketingconcepten. Ik ben erg blij met onze samenwerking!

  "

Verder Praten?

  Naam

  Telefoon

  Bericht