Projecten

"Vanuit een duidelijke focus op het gewenste resultaat"

Ik ben ook op projectbasis inzetbaar. Projecten benader ik altijd vanuit een duidelijke focus op het gewenste resultaat. Samen benoemen we het gewenste doel en kijken we hoe we dit het beste kunnen realiseren.

Expertisegebieden

Hieronder een menukaart van verschillende expertisegebieden waar ik ruim ervaring mee heb. Tarieven heb ik ter indicatie er onder gezet. 

Marketing of communicatieplan
(v.a. € 2.500,00)
Herpositionering of naamsverandering
(v.a. € 1.250,00)
Opzet marketingactie
(v.a. € 450,00)
Scan marketing en communicatiestrategie
(v.a. € 300,00)
Sparringsessie
(€ 450,00 voor dagdeel)
Meedenksessie
(kosteloos)

 

Eerste kennismakingsgesprek is altijd kosteloos

Heb je een vraag? Of wil je meer weten hoe ik iets voor je kan aanpakken? Stuur me gerust een email.
We kunnen ook een afspraak met elkaar maken. De eerste kennismaking is altijd kosteloos.

Referenties

 • Marco Quanjer, CEO, Abeltalent:
  "Wat begon als een content vraagstuk mondde uit in een fantastische strategische sessie. Met rust, kennis en kunde vanuit Bart hebben we iets heel moois neergezet!"
 • Suania Cereceda Fial, Digital Marketing, Convious:
  "We were in need of a content specialist to help us align our strategy between our marketing and sales teams, and Bart was there to help us. Throughout 2 great and interactive workshops, Bart helped us tackle our problem and gave us great tools to move forward. He provided an insightful report that was used as a base for different marketing projects."
 • Sebastiaan Cové, Marketing Manager Time to Hire:
 • Niki Ritmeijer, bestuur LAKS:
 • Richard Brugel, Partner bij Strik Creemers & Partners:
 • Jarno Eggink, directeur JDI:
  "

  Vanuit een katalyserende rol, iedereen en ieder idee in zijn waarde latende heeft Bart ons onze scherp gestelde propositie bezorgd. Met behulp van heldere realistische stappen, tomeloze energie, humor en creativiteit waren de strategische sessies iets om naar uit te kijken. 

  "
 • Cas de Haan, directeur Caspar de Haan:
  "

  Bart is bij ons in een lopende trein van marketing activiteiten ingestapt en heeft  het team (mijzelf, vormgever, copywriter en fotograaf) met de juiste communicatieve skills en kennis van zaken op het goede spoor gekregen. Hij bewaakt de grote lijnen, zegt met goed argumenten waar het op staat en komt met oplossingen, ideeën of alternatieven.

  "
 • Wanda Marcon, co-owner Beebielove:
  "

  Bart is een bevlogen marketeer en moderator die snel tot de kern komt. Tijdens de workshop kan hij iedereen enthousiasmeren ongeacht functie en opleiding wat resulteert in een interactief en dynamische groepsproces. Met een stukje fun, zijn vakkennis en professionaliteit kijken we terug op een zeer geslaagde sessie.

  "
 • Jessie Bekkers-van Rooij, directeur bestuurder Woonstichting SSW:
  "

  Als ik een project heb waar anders naar gekeken moet worden dan betrek ik daar graag Bart bij. Korte lijnen, fijn om mee te sparren en komt altijd met nieuwe inzichten.

  "
 • Monique Berendsen, eigenaar uitzendbureau Match 4U:
  "

  Bart is mijn sparringpartner als het gaat om de ontwikkeling van marketingconcepten. Ik ben erg blij met onze samenwerking!

  "

Verder Praten?

  Naam

  Telefoon

  Bericht