Verbinding maken met je doelgroep

Succesvolle organisaties maken verbinding met hun doelgroepen. Dit geldt voor de Apple's en de Nike's maar net zo goed voor zakelijk dienstverleners, horecabedrijven, uitzendbureaus of woningcorporaties en overheidsinstellingen.  

Dit vraagt om een duidelijke focus in je (digitale) marketing strategie. Waardoor droomklanten je weten te vinden en ambassadeurs over je gaan praten. En die met trots uitgedragen wordt door je eigen medewerkers. Hoe je dit voor elkaar krijgt? Daar help ik je graag bij!

Resultaten

Meer
focus
Meer draagvlak
en trots
Meer
droomklanten
Meer
ambassadeurs

Workshops I Marketeer op Afstand I Interim

Ik ben inzetbaar als moderator voor in-company workshops, als marketeer op afstand of op interim basis. 

 • "Draagvlak is de beste route naar strategie"

  In de workshops die ik geef neem ik mensen uit de organisatie mee in de gezamenlijke bepaling van de nieuwe strategie. Het veranderproces start niet na, maar tijdens de workshop.

 • "Omdat je meer uit je marketing wilt halen"

  Wil je meer uit je marketing halen? Als Marketeer op Afstand bied ik een oplossing voor ondernemers die voor een vast aantal uren een ervaren Marketeer willen inhuren. 

 • "Dedicated als versterking van je team"

  Met mijn brede marketing & communicatie ervaring ben ik in staat om doelgericht en binnen de gestelde kaders  het gewenste doel te realiseren. 

   

Over Bart';

Over Bart

Bart Betrekt

Bart Bedenkt

Bart Blogt

Bart Bemoeit

Al meer dan 15 jaar voel ik mij als een vis in het water in mijn vakgebied. Ik adem marketing en communicatie in en uit. Van het betrekken van mensen in workshops, het bedenken van doelgerichte campagnes en pragmatische plannen, bloggen tot het gevraagd dan wel ongevraagd bemoeien tegen de dingen waar ik tegen aan loop.

Meer over Bart

Referenties

Kennismaken

Ik woon en werk in Strijp-S de creatieve broedplaats van Eindhoven. Van het ontmoeten van mensen krijg ik veel energie. Een afspraak voor een kopje koffie of een broodje is met mij zo gemaakt.

  Naam

  Telefoon

  Voorstel afspraak