Draagvlak is de kortste route naar strategie

Een plan is maar een plan. Zonder draagvlak is de kans groot dat een plan intern niet het juiste commitment krijgt en uiteindelijk in de bureaula belandt. Logisch. Maar toch zie ik dat er nog steeds veel taakgerichte plannen gemaakt worden. Daarna de implementatie. Liever redeneer ik andersom. Eerst draagvlak en daarna het plan. Sneller en effectiever!

En daarom geef ik in-company workshops

Ik ben ervan overtuigd dat draagvlak de kortste route naar strategie is. En dáárom geef ik in-company workshops. Dit doe ik vooral door te prikkelen en uit te dagen, te verbinden en de juiste discussies aan te jagen en in goede banen te leiden. Altijd vanuit inlevingsvermogen vanuit de “droomklant” en met een flinke dosis energie en enthousiasme. Output is een uitvoerbare strategie met draagvlak op basis van eigen inzichten uit de organisatie.

Draagvlak sessie

Vanuit mijn ervaring om te komen tot draagvlak voor strategie bied ik ook draagvlak sessies aan. Dit is een interactieve sessie van 2,5 uur met een groep van 8 medewerkers van je organisatie. Op basis van snelle, prikkelende discussiestellingen word je als deelnemer op speelse wijze gedwongen om stelling in te nemen. Wil je ook vanuit draagvlak medewerkers mee krijgen om daarna gezamenlijk tot strategie komen? Dan vertel ik je graag meer. Voor meer informatie ga je naar draagvlak sessie, je kunt me natuurlijk ook direct een mail sturen.


Over Bart';

Over Bart

Bart Betrekt

Bart Bedenkt

Bart Blogt

Bart Bemoeit

Al meer dan 15 jaar voel ik mij als een vis in het water in mijn vakgebied. Ik adem marketing en communicatie in en uit. Van het betrekken van mensen in workshops, het bedenken van doelgerichte campagnes en pragmatische plannen, bloggen tot het gevraagd dan wel ongevraagd bemoeien tegen de dingen waar ik tegen aan loop.

Meer over Bart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *