Cartoon workshophost

Goede voornemens

En toen was het alweer kerst. Wat is het snel gegaan dit jaar. De tijd van kerstborrels met collega’s en uitspreken van voornemens is al weer aangebroken.

Voornemens 2017

Ieder jaar denk ik rond de kerst traditiegetrouw na over mijn voornemens. Privé maar ook zakelijk. Wat gaan we volgend jaar beter doen? Wat gaan we anders doen? Een traditie die nog stamt uit de tijd dat ik een mail schreef aan mijn baas. Daarna werd ik die baas zelf.

Dit jaar zeker geen brief aan mezelf maar een blog waarin ik mijn voornemens kan delen. Voor 2017 heb ik 2 belangrijke voornemens en daar past de cartoon (credits: Paul Lakwijk) in deze blog natuurlijk helemaal perfect bij.

  1. Meer optreden als workshophost
  2. Meer fun, want er zijn al genoeg saaie workshops 😉 

Workshops

Het afgelopen jaar heb ik veel workshops gegeven aan verschillende soorten klanten. Retail, ICT, dienstverleners, sportorganisaties, woningcorporaties,  zorginstellingen etc. Met een groep verbinding maken en doordringen tot de kern en vanuit die kern tot inzichten en inspiratie voor nieuwe strategieën komen geeft me ontzettend veel energie. Het is iets dat ik in 2017 zeker verder ga ontwikkelen zodat workshops helemaal “mijn ding” worden.

Kennisgebieden waar ik workshop ervaring in heb:

  • Positionering 2.0
  • Online branding
  • Droomklant
  • Klantreis
  • Klantbeleving
  • Sociale media en content strategie

Meer info over workshops

Meer fun

Tijdens mijn workshops werk ik met groepen. Groepsdynamiek, energie en interactie zijn daarin belangrijker dan de inhoud. Want zonder groepsdynamiek geen inhoud. Vaak is het zo dat mensen in het begin nog moeten ontdooien. Ze weten nog niet wat er gaat gebeuren en wat ze kunnen verwachten en kunnen dan een afwachtende rol innemen.

“Inhoud en fun gaan uitstekend hand in hand”

Voor mij zijn interactie en fun daarin belangrijk wapens om deelnemers uit de groep te laten ontdooien en zich zelf te laten zijn. Het past bovendien bij wie ik ben en ik merk dat inhoud en fun uitstekend hand in hand gaan. Sterker nog, mijn ervaring is dat als het leuk is, dat het resultaat ook beter is. 

Een nieuw jaar, nieuwe kansen

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen. En natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jouw voornemen. Mochten daarin bepaalde aanknopingspunten zijn, dan is dat misschien een mooie aanleiding om elkaar te spreken in het nieuwe jaar!

Maar eerst genieten van de feestdagen die er aan komen. Fijne feestdagen en ik wens je veel succes bij het realiseren van je nieuwe voornemens in het nieuwe jaar!


Over Bart';

Over Bart

Bart Betrekt

Bart Bedenkt

Bart Blogt

Bart Bemoeit

Al meer dan 15 jaar voel ik mij als een vis in het water in mijn vakgebied. Ik adem marketing en communicatie in en uit. Van het betrekken van mensen in workshops, het bedenken van doelgerichte campagnes en pragmatische plannen, bloggen tot het gevraagd dan wel ongevraagd bemoeien tegen de dingen waar ik tegen aan loop.

Meer over Bart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *