blog generatieverschilletje

Generatieverschilletje

Ik doe best moeite om een beetje bij de tijd te blijven. In mijn kleding, woordgebruik, sociale media: Instagram en zelfs op Snapchat ben ik te vinden.

Toen ik dit weekend bij een hip feestje uitgenodigd was in de Curtain Club in Amsterdam (vanuit onze cocktailsite worden we wel eens uitgenodigd voor hippe events) dacht ik dat ik nog wel mee kon. Maar ik werd even fijntjes met mijn neus op de feiten gedrukt. Terwijl ik met vrouwlief gewoon gezellig lekker een drankje aan het doen was, bleek dat ik ineens omsingeld was door opgeschoten, vloggende en druk snapchattende millennials die geen moment onbenut lieten om op hun manier verslag te leggen van de avond met hun mobiel.

Die dag erna zocht ik via Google op “old lady crown smart phones”. En ik vond precies de foto die perfect past bij hoe ik me die avond ineens voelde. Heb ik meteen ook mijn persoonlijke invalshoek te pakken voor mijn volgende presentatie over Millennials 😉 

“Capturing the moment on your smartphone will never be as good as living the moment”

 


Over Bart';

Over Bart

Bart Betrekt

Bart Bedenkt

Bart Blogt

Bart Bemoeit

Al meer dan 15 jaar voel ik mij als een vis in het water in mijn vakgebied. Ik adem marketing en communicatie in en uit. Van het betrekken van mensen in workshops, het bedenken van doelgerichte campagnes en pragmatische plannen, bloggen tot het gevraagd dan wel ongevraagd bemoeien tegen de dingen waar ik tegen aan loop.

Meer over Bart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *